Green Screen Events

Dé nummer 1 van de Benelux!

Fun op mijn bedrijfsfeest

Je organiseert een bedrijfsfeest en je zoekt daarvoor een absolute funfactor om het bedrijfsfeest compleet te maken? Dan is het inzetten van Greenscreen Events een goed idee. Wij denken graag met je mee om jouw bedrijfsfeest tot een succes te maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk snel bij bedrijfsfeesten.

Bedrijfsfeesten

Merkactivatie op een festival

Je organiseert een festival of je wilt graag meer aandacht aan jouw merk geven door aandacht te trekken van de bezoekers op het festival. Met de ludieke fotomarketing van Greenscreen Events zorg je voor een geweldige herinnering aan een mooie festivaldag. Door het logo op de foto’s te plaatsen blijf je in top of mind bij de bezoekers.

Festivals

Entertainment op mijn beursstand

Je organiseert een beurs of je hebt een stand op een beurs en je bent op zoek naar entertainment om meer bezoekers op ludieke wijze naar jouw beurs of stand te krijgen. Met Greenscreen Events gaat dat lukken. Wij zorgen voor het entertainment waardoor bezoekers een mooie herinnering aan jouw beurs of stand aan overhouden.

Beurzen

Een unieke herinnering…

 

Greenscreen Events is een ludiek marketinginstrument dat de bezoekers naar jouw bedrijf zal trekken. Het geeft de bezoekers van jouw stand een onvergetelijke ervaring en een gesprek met de bezoeker is dan een makkelijke volgende stap. Voor je het weet kun je een nieuwe klant aan je portefeuille toevoegen of wordt er nog vele jaren gesproken over dat ene leuke feest.

 

Maar Greenscreen Events kan op veel meer manieren worden ingezet.
Begint de bouw van het nieuwe pand binnenkort en wil je dat op een leuke manier aan de klant laten weten, of een nieuw product onder de aandacht brengen?

Binnen enkele seconden…

 

Binnen enkele seconden verplaats je de klanten of bezoekers naar een andere plek, zoals bijvoorbeeld achter de receptie van het nieuwe kantoorgebouw, of laat je ze schitteren op de voorpagina van je eigen tijdschrift? Gebruik het als unieke eye-catcher op je feest! Laat je vrienden en familie op de foto gaan met hun favoriete idolen of laat ze genieten van die welverdiende vakantie in Hawaï!

 

De klant is koning bij Greenscreen Events, en we denken graag mee om de klanten of bezoekers op een creatieve manier te verplaatsen in een foto naar een geweldige locatie.

'Eerst geweldige foto's op ons bedrijfsfeest, daarna op de open dag en nu verzorgen ze onze complete beursstand. Met succes!'
'Eerst geweldige foto's op ons bedrijfsfeest, daarna op de open dag en nu verzorgen ze onze complete beursstand. Met succes!'

STARTPAKKET
(4 uur)

Ons meest gekozen pakket! Perfect voor feesten en korte evenementen.

OP MAAT
(alles kan)

Een permanente oplossing, langdurige events, of totaal andere invullingen!

BEURS
(meerdaags)

Of we mengen in jullie beursstand, of wij verzorgen de stand volledig voor jullie!

Wat wíj altijd standaard leveren, vergelijk het zelf!

Greenscreen Events Elders
Greenscreen fotografie
Ter plaatsen bewerken
Ter plaatsen uploaden naar gewenst kanaal
Standaard 2 medewerkers
Voorbereiding
Grafische ondersteuning voor huisstijl/kaders
All-in prijs
Afkijkmonitor met slideshow
Onbeperkt gebruik achtergronden
Flexibel uren in te plannen
Printen tegen kostprijs
Fotograaf en assistent in bijpassende outfit
Discretie/whitelabel mogelijk
Hoelang duurt het om 1 foto te maken?

Een exacte tijd kunnen we je niet geven, sommige gasten hebben te veel lol voor de camera waardoor het per foto verschilt hoelang het duurt. Wel is een verhouding goed aan te geven!

PLEZIERFACTOR0%
FOTOFUN0%
TRUCAGETIJD0%
AFDRUKTIJD0%