Green Screen voor beurzen

Je bent op zoek naar entertainment voor jouw beurs of beursstand en je wilt de bezoekers verrassen met een leuke herinnering. Dan is de greenscreenfotografie van Greenscreen Events het perfecte marketingmiddel om in te zetten. Wij vinden het heel leuk om beurzen te staan, omdat elke beurs weer anders is. Op zakenbeurzen komen verschillende mensen en bedrijven samen om te netwerken, maar op de vakantiebeurs zijn bezoekers vooral op zoek naar de ideale vakantie. Voor ons maakt dat elke beurs weer uniek.

 

Als je greenscreenfotografie inzet op een beurs dan heb je gegarandeerd succes. Wij zorgen voor de leukste foto’s voor een memorabele dag. De bezoeker kan alleen of met iemand samen op de foto. De achtergrond kiest de bezoeker uit en wij zorgen dat jouw merk op de foto staat. Dit zorgt voor een leuke branding richting de klant en dat resulteert weer in meer naamsbekendheid. De bezoekers vinden het altijd leuk om een geweldige foto mee naar huis te krijgen als aandenken aan de beurs.

 

Bij Greenscreen Events zorgen wij dat een bezoek aan de beurs een onvergetelijke herinnering wordt. Een aandenken waar zeker over gesproken gaat worden. Alles verloopt soepel en wij verzorgen de hele rit. Wat u maar wil, wij kunnen het waarmaken.

 

Voor beurzen hebben wij speciaal drie pakketten samengesteld voor de absolute succesfactor.

beurzen fotomarketing green screen

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.