Marketingcampagnes

De Flitskast

Eigenlijk gewoon een pasfotohokje, alleen dan niet die saaie standaard portretten.

De Flitskast kan flexibel worden ingezet en is daarom geschikt voor vrijwel alle feesten en evenementen. Een unieke en leuke belevenis voor zowel zakelijke als particuliere feesten.

 

Onze unieke Flitskast beschikt over een groot HD touchscreen. Misschien niet zo bijzonder, maar alle voordelen zijn zeer interessant! Mocht er namelijk voor gekozen worden om een green screen als achtergrond te nemen (wat natuurlijk onze specialiteit is!) dan kunnen de gasten door middel van het touchscreen zelf de achtergrond kiezen. Binnen enkele seconden zijn de gasten gefotografeerd en wordt fototrucage toegepast. Zo wordt de bezoeker op een geweldige manier in een omgeving geplakt. Dit leidt tot een verbazingwekkend – en vaak hilarisch – resultaat.

 

Zo’n kast mag er natuurlijk ook fraai uitzien, daarom is onze Flitskast helemaal gestyled met ledverlichting en eventueel ook professioneel bewegend licht. Voor zakelijke doeleinden kan de kast gewrapt/beplakt worden met een eigen ontwerp. Onze naam van de Flitskast valt ook niet terug te vinden op de kast zelf. Ideaal!

 

Foto’s worden lokaal opgeslagen, maar ook kunnen gasten de foto naar zichzelf mailen. Uiteraard kunnen de foto’s ook direct gepost worden op sociale media als Facebook, Twitter, en Instagram.

 

De bijzondere foto’s zullen een goede bijdrage leveren aan een geslaagd feest en de resultaten zullen nog een lange tijd nabesproken worden.

Vanaf 299,- (incl btw) staat de Flitskast al op jouw feest!

De Flitskast

2 Schermen (Het touchscreen voor bediening en de andere voor het resultaat)

Spiegelreflex camera, dus geen webcam kwaliteit!

Direct online publiceren/mailen/opslaan etc.

Onbeperkt foto’s maken

Minimaal 3 uur bruikbaar

Altijd iemand van De Flitskast aanwezig

Layouts naar eigen keus/ontwerp

Gegarandeerd succes op elk feest/evenement!

Compleet verlicht

En nog veel meer mogelijkheden! (printen, beamer etc.)

Reserveer direct!