Evenementenfotografie

 

Onze evenementenfotografie is een speciale bedrijfstak binnen Green screen Events. Green screen Events heeft namelijk twee specialisaties, namelijk de greenscreenfotografie en de evenementenfotografie. Evenementenfotografie hebben wij onderverdeeld in twee onderdelen, namelijk fieldfotografie en partyfotografie. Onder fieldfotografie verstaan wij het maken van foto’s op een evenement. Een evenement bijvoorbeeld in de vorm van een festival. Bij partyfotografie ligt de focus op het maken van foto’s van bedrijfsfeesten. Evenementenfotografie is een speciale bedrijfstak bij Green screen events. Naast green screen fotografie doen wij ook aan evenementenfotografie. Hierbij fotograferen wij u en uw gasten niet voor een groen scherm, maar lopen wij rond tussen uw gasten om zo de sfeer van uw evenement vast te leggen.

Evenementenfotografie, wat is het?

 

Evenementenfotografie bestaat uit twee onderdelen, namelijk fieldfotografie en partyfotografie. Fieldfotografie is het maken van foto’s op een evenement, bijvoorbeeld foto’s maken tijdens een festival. Wij werken uitsluitend met professionele fotografen, want evenementenfotografie is een vak apart. Onze fotografen leggen de mooiste momenten van uw evenement vast op foto. Een evenement is een speciale gebeurtenis en dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een sfeerimpressie geven van een congres, zakelijk evenement of conferentie.

 

Na afloop van het evenement worden de foto’s digitaal beschikbaar, bezoekers van het evenement kunnen dan online de foto’s bekijken en delen met anderen. Op deze manier heeft u een mooi overzicht van het evenement dat u heeft georganiseerd. Partyfotografie is het maken van foto’s op feesten, bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum, verjaardag of een ander feest. Green screen events kan u hiermee helpen, naast onze specialisatie op het gebied van green screen fotografie zijn wij namelijk ook gespecialiseerd op het gebied van partyfotografie. Wij leggen de onvergetelijke momenten van een feest vast! Onze speciale partyfotografen houden wel van een feestje en vinden het geweldig om het plezier van mensen vast te leggen. Na afloop van het feest kun je alle mooie momenten nog een keer herbeleven door de prachtige foto’s te bekijken.

Evenementenfotografie & partyfotografie

GREEN SCREEN OP UW EVENEMENT

Wilt u al uw gasten op een originele manier vastleggen? Dan is een green screen op uw evenement een echt aanrader! Een green screen zorgt voor veel plezier bij al uw gasten en leuke spontane foto’s. Heeft u een bepaald thema tijdens uw evenement? Dan kunnen we de achtergrond van de foto’s daarop aanpassen, ook kunnen we logo’s en/of teksten toevoegen aan de foto’s. Tijdens het evenement gaan de gasten voor ons green screen op de foto, wij bewerken deze ter plekke en kunnen de foto’s gelijk uitprinten. Op deze manier hebben uw gasten een leuk aandenken aan uw evenement. Natuurlijk hebben wij de foto’s ook nog digitaal voor u, om later terug te kijken.

GROENE DOEK FOTOGRAFIE OP UW EVENEMENT

Groene doek fotografie op uw evenement is een gegarandeerd succes! Door middel van fototrucage kunnen wij de achtergrond van de foto naar uw wensen aanpassen. Het is een aanrader om ook attributen te gebruiken bij de foto’s, op deze manier lijken de foto’s nog veel realistischer. Als u bijvoorbeeld een foto wil op een onbewoond eiland, denk dan aan attributen zoals kokosnoten en bloemenkransen. Met groene doek fotografie op uw evenement kunt u alle gasten op een originele manier vermaken en geeft u ook nog een leuke foto’s als aandenken.

EVENEMENTENFOTOGRAFIE NODIG? NEEM CONTACT OP!

Heeft u evenementenfotografie nodig? Green screen fotografie, fieldfotografie of partyfotografie? Wij kunnen u helpen, neem contact met ons op!

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.