Marketingcampagnes

Fieldfotografie

Fieldfotografie is het maken van foto’s op een evenement, bijvoorbeeld foto’s maken tijdens een festival. Wij werken uitsluitend met professionele fotografen, want evenementenfotografie is een vak apart. Onze fotografen leggen de mooiste momenten van uw evenement vast op foto. Een evenement is een speciale gebeurtenis en dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een sfeerimpressie geven van een congres, zakelijk evenement of conferentie.

 

Een evenement is een speciale gebeurtenis. Je wilt bijvoorbeeld een impressie geven van een congres, zakelijk evenement of een conferentie. Of juist het vastleggen van het enthousiasme van jouw medewerkers en de bezoekers van het evenement. Deze wil je graag tof op de foto hebben.

 

Tijdens of na afloop van het evenement kunnen wij de foto’s digitaal beschikbaar stellen. Bezoekers kunnen dan bijvoorbeeld online de foto’s bekijken of delen met andere bezoekers van het evenement. De bezoekers zouden dan een mooi fotoboek ervan kunnen maken als memorable herinnering aan een tof evenement welke je hebt georganiseerd.

 

Ook voor de evenementenfotografie hebben wij met veel zorg de ideale pakketten samengesteld.

Voor eventuele neem contact met ons op

Fieldfotografie & fotomarketing

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.