Green Screen voor festivals

 

Ongeveer in mei wordt het festivalseizoen geopend. De eerste festivals vinden dan plaats. Een festival is de ideale gelegenheid om ook jouw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen. Dit kan je op een creatieve wijze doen door een leuk aandenken mee te geven aan de festivalbezoeker. Green screen Events helpt je graag.

 

Je hebt een bepaalde doelgroep die je wilt bereiken en daarmee wil je in contact komen. Een goede eerste indruk is van groot belang. En wat is er nou effectiever dan een leuk aandenken voor de bezoeker waar jouw logo en/of bedrijfsnaam op staat? Dit kan bij Green screen Events.

 

Wij maken een tof kader die om de foto’s heen komt met daarop jouw branding. De bezoekers bepalen zelf de gewenste achtergrond. Wij voegen het kader toe aan de foto met achtergrond en dan heb je gegarandeerd een succes. Oprecht een aandenken waar zeker over gesproken gaat worden.

 

Na afloop van het festival worden de foto’s digitaal beschikbaar, bezoekers van het festival kunnen dan online de foto’s bekijken en delen met anderen. Op deze manier heeft u een mooi overzicht van het festival dat u heeft georganiseerd.

 

Bij Greenscreen Events zorgen wij dat een bezoek aan het festival een onvergetelijke herinnering wordt. Een aandenken waar zeker over gesproken gaat worden. Alles verloopt soepel en wij verzorgen de hele rit. Wat u maar wil, wij kunnen het waarmaken.

 

Voor de festivals hebben wij een drietal pakketten voor de absolute aandachtstrekker op het festival.

Festivals

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.