Marketingcampagnes

Green screen voor bedrijfsfeesten

Je bent bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest en op zoek naar een leuke actie om de bezoekers in beweging te brengen? Dan ben je bij Green screen Events aan het goede adres. Wij vinden het geweldig om bedrijfsfeesten leuker te maken met een enorm toffe fotoshoot.

 

Met de greenscreenfotografie kunnen wij jouw collega’s verrassen met een unieke fotobeleving. Met ons fototechnieken kunnen wij ervoor zorgen dat de collega’s enthousiast naar huis gaan met een leuke herinnering aan het bedrijfsfeest.

Wij kunnen jouw collega’s bijvoorbeeld laten rondlopen op Timesquare in New York, in een quad laten rondscheuren op het strand, met z’n allen in een luchtballon of als astronaut op de maan laten lopen. Dit alles door ons fototechnieken met een groene wand en een berg photoshop skills van de bewerker.

 

Na afloop van het bedrijfsfeest worden de foto’s digitaal beschikbaar, bezoekers van het bedrijfsfeest kunnen dan online de foto’s bekijken en delen met anderen. Op deze manier heeft u een mooi overzicht van het bedrijfsfeest dat u heeft georganiseerd.

 

Green screen Events is mega populair op bedrijfsfeesten. Wij voorzien ook graag jouw bedrijfsfeest van entertainment en komen graag met je in contact. Jij ook met ons? Neem contact met ons op.

 

Speciaal voor de bedrijfsfeesten hebben wij een aantal super leuke pakketten samengesteld.

Bedrijfsfeesten Fotomarketing Marketingcampagnes

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.