Marketingcampagnes

Green screen fotografie

Organiseert u binnenkort een party, bruiloft, bedrijfsfeest of een ander evenement? En wilt u uw gasten op een originele manier vermaken? Kies dan voor green screen fotografie!

 

 

Green screen video

Wilt u een nieuw filmpje voor op uw website of sociale media? Of wilt u gewoon een ander leuk filmpje maken? Dan kan u gebruik maken van green screen video. Als u gebruikt maakt van green screen video, hoeft u geen mooie locatie te zoeken voor uw filmpje, heeft u geen last van weersomstandigheden (regen, wind, etc.) en kan u toch een mooi filmpje maken met realistische achtergronden. Zo kost het veel minder tijd om een mooi filmpje te schieten. Op feestjes zijn green screen video’s ook een groot succes! Het is bijvoorbeeld een leuke manier om een ‘gastenboek’ te maken, alle gasten maken een kort filmpje met een leuke achtergrond en aan het eind van de avond heb je een origineel aandenken aan het geweldige feest.

Green screen fotografie

GREEN SCREEN FOTO

Met green screen foto’s kunnen uw gasten op de foto waar ze maar willen, opeens vliegen ze door de ruimte of zitten ze op een onbewoond eiland. Wilt u het liever wat serieuzer? Uw gasten kunnen ook op de foto voor uw nieuwe bedrijfspand, of in een nieuw kantoor. De foto’s zorgen altijd voor veel plezier, green screen foto’s zijn voor elke gelegenheid een groot succes!

 

GREEN SCREEN FOTOGRAFIE VERSUS GREEN SCREEN VIDEO

Weet u niet of u voor green screen foto’s of green screen video’s moet kiezen? Het voordeel van green screen foto’s is dat u uw gasten een leuk aandenken kan meegeven, maar green screen video’s zijn weer veel interactiever. Wij kunnen u helpen om te kiezen wat het beste past bij uw feest, beurs of evenement!

Out of the box Green Screen Events Green Screen Events Inspiratie

GREEN SCREEN FOTOGRAFIE GOEDKOOP

Wilt u een hoogwaardige kwaliteit green screen op uw evenement tegen een betaalbare prijs? Green screen events is al jarenlang de nummer één in de Benelux. Wij zorgen voor de beste kwaliteit green screen foto’s en green screen video’s en dat voor een goede prijs!

 

HOE WERKT GREEN SCREEN FOTOGRAFIE?

Met green screen kan de achtergrond van uw foto of video precies worden zoals u het graag zou willen. Wil u een foto in de ruimte of een video op een boot in de storm? Dat kan met green screen! De speciale groene kleur van het scherm komt niet voor in het menselijk uiterlijk, daardoor kunnen wij met speciale fototrucage de achtergrond van uw foto of video speciaal voor u aanpassen. Green screen events kan dit allemaal voor u verzorgen! Wij bouwen ons green screen (groene doek) op en nemen tijdens het evenement foto’s of video’s. Deze kunnen we ter plekke voor u bewerken. Daarna kunnen we de foto’s ook gelijk uitprinten en meegeven aan de gasten. Op deze manier hebben uw gasten een leuk aandenken, met (als u dat wil) het logo van uw bedrijf erop.

Green screen fotografie – Neem contact met ons op!

Wilt u green screen fotografie gebruiken? Daarmee kunnen wij helpen! Neem contact met ons op!

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.