Partyfotografie

Partyfotografie

 

Partyfotografie (of party fotografie) wordt vaak als verzamelnaam gebruikt voor het maken van foto’s rondom feestjes en partijen, zoals een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum, verjaardag of wat voor soort feest dan ook. Green Screen Events is niet allen gespecialiseerd is het maken van green screen foto’s, maar ook in partyfotografie. Wij leggen de sfeer van het feest vast door de onvergetelijke momenten te fotograferen. De speciaal getrainde partyfotografen houden zelf ook wel van een feestje en vinden het geweldig om het plezier van mensen vast te leggen. Onze fotografen leggen de sfeer van het feest vast, zodat u na afloop de foto’s kan bekijken en weer dat geweldige gevoel van het feestje terug krijgt. Wij zorgen ervoor dat de mooiste herinneringen worden vastgelegd!

Evenementenfotografie & partyfotografie

Partyfotografie met een Green Screen

 

Partyfotografie met een Green Screen is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier worden alle gasten van uw feest op een ludieke manier vastgelegd. We kunnen de achtergrond van de foto’s aanpassen aan het thema van uw feest of naar de wensen van u en uw gasten. Als u midden in de winter een zomerfeest wil geven, kunnen wij ervoor zorgen dat al uw gasten op een prachtig wit strand worden gefotografeerd. Door attributen toe te voegen (pruiken, hoedjes, bloemenkransen, etc.) wordt de foto extra speciaal. Green Screen fotografie zorgt altijd voor heel veel spontane en vrolijke foto’s. De foto’s kunnen gelijk geprint worden en als aandenken worden meegegeven aan uw gasten, maar u kunt ze ook in een boek plakken of op laten hangen als een origineel gastenboek. Het is ook mogelijk om na afloop de foto’s online te delen. Tevens is het mogelijk bij Green Screen om een photo booth of fotohokje te huren voor uw feesten.

Partyfotografie tips

 

Voor de beste partyfotografie hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet:

  1. Huur een professionele fotograaf in van Green Screen Events. Als u zelf foto’s probeert te maken tijdens uw feestje, is het lastig om alles vast te leggen u wil zelf namelijk ook genieten van het feestje. Als u een professionele fotograaf inhuurt, dan weet u zeker dat er iemand is die alle bijzondere en onvergetelijke moment vastlegt op foto. Een professionele fotograaf zal ook zorgen dat de foto’s van hoogwaardige kwaliteit zijn.
  2. Zorg voor een goede kwaliteit camera. Partyfotografie kan soms best lastig zijn, mensen dansen het is donker, er zijn knipperende lichten. Het is lastig om met deze omstandigheden mooie foto’s te maken. Daarom is een goede camera van belang. Als u tip 1 volgt zal de professionele fotograaf natuurlijk zorgen voor een goede camera, waarmee de beste partyfoto’s kunnen worden gemaakt.
  3. Een intake gesprek of kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat de fotograaf weet wat voor soort feest het is en wat voor soort foto’s jullie graag willen hebben. Tijdens een intake gesprek kunnen jullie kennismaken met de fotograaf en kunnen de wensen worden besproken. Dit gesprek zorgt voor vertrouwen en dat u na afloop ook echt de foto’s heeft die u graag wil.
  4. Laat de fotograaf ook mee feesten. Dit klinkt misschien een beetje gek, want de fotograaf is natuurlijk aan het werk, maar om de sfeer van het feest goed vast te leggen is het van belang dat de fotograaf ook een beetje mee feest. Op die manier worden de mooiste foto’s gemaakt.

Meer weten over partyfotografie?

Wilt u meer weten over partyfotografie? Of heeft u nog vragen over partyfotografie? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.