Marketingcampagnes

Green screen voor evenementen

Als je op zoek bent naar greenfotografie voor een evenement dan ben je bij Green screen Events aan het goede adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche en zijn getraind op het gebied van merkactivatie op evenementen. Green screen Events is bekend van de evenementen als Taste of Amsterdam, opendagen van de luchthaven van Antwerpen, opendagen van scholen, diploma-uitreikingen van Saxion Hogeschool en nog veel meer. De kans is groot dat je een keer bij ons greenscreen op de foto bent geweest.

 

Wilt u al uw gasten op een originele manier vastleggen? Dan is een green screen op uw evenement een echt aanrader! Een green screen zorgt voor veel plezier bij al uw gasten en leuke spontane foto’s. Heeft u een bepaald thema tijdens uw evenement? Dan kunnen we de achtergrond van de foto’s daarop aanpassen, ook kunnen we logo’s en/of teksten toevoegen aan de foto’s. Tijdens het evenement gaan de gasten voor ons green screen op de foto, wij bewerken deze ter plekke en kunnen de foto’s gelijk uitprinten. Op deze manier hebben uw gasten een leuk aandenken aan uw evenement. Natuurlijk hebben wij de foto’s ook nog digitaal voor u, om later terug te kijken.

Green screen Events is mega populair op evenenten. Wij voorzien ook graag jouw evenement van entertainment en komen graag met je in contact. Jij ook met ons? Neem contact met ons op.

Wij worden dolenthousiast van evenementen en zouden het ook leuk vinden om op jouw evenement te staan. Voor events hebben wij een drietal pakketten samengesteld.

Evenementen

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Boek direct!
Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Printen 10 x 15 cm

Boek direct!
Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

Social Media plaatsing

Boek direct!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.