Photobooth

Photobooths zijn weer helemaal van nu! Ze zorgen voor enthousiasme en een vrolijke sfeer tijdens uw feest. Een photobooth is een unieke manier van entertainment, en zorgen dat onvergetelijke herinneringen een tastbare vorm krijgen. Ook zijn de bedankjes voor de gasten op uw feest meteen geregeld. Een photo booth is een geweldige aanvulling voor elk feest! photobooth is leuk voor evenementenfotografie.

 

Photobooth huren

Wil u een photobooth huren? Bij Green Screen Events bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen een photobooth voor uw feestje. Wij komen op locatie om de photo booth op de juiste plaats neer te zetten. Tip; zorg ervoor dat de photbooth dichtbij de dansvloer staat, dit zorgt voor de leukste en meest spontane foto’s. De foto’s die wij maken zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat al uw gasten mooi op de foto staan.

Green Screen

Wil jij graag een persoonlijke touch of een iets creatiefs toevoegen aan je bruiloft? Kijk dan een naar onze photobooth. Met deze photo booth kan Green Screen Events foto’s maken tijdens de bruiloft een groene achtergrond. Met deze groene achtergrond kunnen wij met knip en plak werk de leukste achtergronden toevoegen. Vaak ontstaan hierdoor unieke foto’s!

 

Wij van Green Screen Events zijn zeer vrij in onze mogelijkheden in photo booth achtergronden. Je kan je persoonlijke voorkeur bij ons aangeven en met ons afstemmen. Niets is te gek voor Green Screen Events.

 

Green Screen Events is gespecialiseerd in eventfotografie voor huwelijken en bruiloften. Met de hulp van Green screen events creëer jij de uniek herinnering voor een onvergetelijke bruiloft. Voor het creëren van unieke herinnering ben je bij Green Screen Events aan het juist adres! Voor al uw familiefeesten, bedrijfsfeesten of bruiloften – Green Screen Events.

 

Photobooth bedrijfsfeest huren

Wilt u een photo booth huren voor uw bedrijfsfeest? Green Screen Events kan u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in fotomarketing en kunnen helpen uw bedrijfsfeest een succes te maken! Een photobooth is een leuke manier om uw gasten te vermaken. Door de achtergrond van de foto’s aan te passen en leuke attributen te gebruiken, kunnen alle collega’s op een leuke manier op de foto. De foto’s die worden gemaakt in de photobooth kunnen gelijk worden geprint, met bedrijfslogo, naam en/of een boodschap erop. Op deze manier hebben al uw collega’s een aandenken aan het bedrijfsfeest dat u heeft georganiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de foto’s online te plaatsen, zodat ze ook op de website op sociale media geplaatst kunnen worden. Doordat het bedrijfslogo of de naam van uw bedrijf erop staat, zorgt dit ook weer voor extra exposure van uw bedrijf!

 

 

Photobooth of Green screen fotografie

Twijfelt u tussen een photo booth of Green screen fotografie? Bij Green Screen Events is het allebei mogelijk. Een photo booth is een traditionele manier van foto’s maken en green screen fotografie is moderner, maar beide zorgen voor heel veel plezier tijdens feestjes! Bij twijfel, neen contact met ons op, dan helpen wij bij het zoeken naar de perfecte manier van fotomarketing voor uw feest!

 

Photobooth nodig? Neem contact met ons op!

Heeft u een photobooth nodig voor een feestje, evenement of beurs? Green Screen Events kan u helpen, dus neem contact met ons op!

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

 

 

Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

Printen 10 x 15 cm

 

Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

Social Media plaatsing

 

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.

Andrew Billings Authentic Jersey