…dat verdiend wel even wat uitleg, het bedrijf Greenscreen Events.

Elke dag beseffen wij dondersgoed hoe trots wij mogen zijn
Wij zijn Martijn de Vries en Niels Gietelink, wij kennen elkaar zolang wij ons kunnen heugen. Je hoort het vaak genoeg; een hobby of bedrijf dat een beetje ‘uit de hand’ loopt.

 

Naast Greenscreen Events hebben wij onze eigen onderneming. Tijdens een gezamenlijk project hebben wij voor de fun wachtrij-therapie gedaan door mensen die in de rij stonden gratis een leuke fotoshoot aan te bieden.

Hierop is vervolgens Greenscreen Events ontstaan. Door de leuke reactie’s en vervolg projecten hebben wij samen dit bedrijf het leven in geroepen.

 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met genoeg jonge frisse energie! Met een team van +- 15 geweldige studenten andere jongere ondernemers hebben wij de afgelopen jaren leuke projecten mogen doen.

Op dit moment zijn wij een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt met betrekking tot greenscreen (evenementen) fotografie.

 

Onze volledige focus op deze techniek en het continu innoveren in de nieuwste technieken blijven wij een leuke, enthousiaste en ondernemende koploper!

Ons team tijdens ons personeelsfeest!