Fotohokje

Iedereen kent het wel, een fotohokje. Vaak wordt dit gebruikt om pasfoto’s te maken voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Het is natuurlijk veel leuker om gekke en grappige foto’s te maken in een foto hokje. Een foto hokje is daarom een goede manier om uw gasten te vermaken tijdens een feestje of andere gelegenheid. Een foto hokje huren zorgt voor gegarandeerd succes!

Fotohokje huren

Een foto hokje huren is een goed idee voor elke gelegenheid! Fotohokjes zorgen altijd voor veel gelach en plezier. De foto’s kunnen gelijk worden geprint als een leuk aandenken, maar de foto’s kunnen ook digitaal worden gebruikt. Een fotohokje zorgt voor extra vermaak tijdens elk feestje of evenement!

Topicus Green Screen Events

Fotohokje bruiloft huren

Een foto hokje huren voor je bruiloft zorgt ervoor dat alle gasten op een leuke manier gefotografeerd worden. Een fotohokje is een gegarandeerd succes! Het is een goede manier om je gasten te vermaken tijdens de receptie of het feest. Ook hebben alle gasten en origineel en onbetaalbaar aandenken aan jullie speciale dag. Een fotohokje zorgt altijd voor hilarische foto’s, zeker als er ludieke attributen worden gebruikt (denk aan pruiken, hoedjes, etc.). Zo heb je na afloop van de bruiloft fantastische foto’s van al uw gasten

 

Fotohokje evenement huren

Wilt u een fotohokje huren voor een evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een leuke manier om uw gasten te vermaken en een aandenken mee te geven, dan is een fotohokje de perfecte oplossing. Iedereen vind het leuk om een paar gekke foto’s te maken in een foto hokje. Zo hebben uw gasten een leuk aandenken aan uw evenement die ze niet zomaar weg zullen doen. Om duidelijk te maken dat de foto’s van uw evenement afkomstig zijn, kan er ook een logo of tekst op de foto’s worden geplaatst.

 

Foto hokje bedrijfsfeest huren

Organiseert u een bedrijfsfeest en bent u opzoek naar een leuke manier om iedereen te vermaken? Huur dan een fotohokje voor uw bedrijfsfeest! Een foto hokje zorgt altijd voor veel plezier en vermaak, zeker in combinatie met gekke attributen (pruiken, hoedjes etc.). Alle collega’s zullen enthousiast zijn en een leuk aandenken meenemen naar huis. De foto’s kunnen geprint worden met bedrijfslogo, naam en/of een boodschap erop. Ook kunnen de foto’s digitaal worden gebruikt, zodat ze ook op de website of sociale media geplaatst kunnen worden.

 

Fotohokje of green screen fotografie?

Twijfelt u tussen een fotohokje of green screen fotografie? Een foto hokje is een klassieke manier van foto’s maken en zorgt daarom ook voor veel nostalgie en oude herinneringen. Green screen fotografie is een veel nieuwere manier van foto’s maken, maar zorgt ook voor veel leuke en grappige momenten. Weet u echt niet wat u moet kiezen? Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze, neem contact met ons op dan helpen we u de beste optie te kiezen voor elke gelegenheid!

 

Foto hokje nodig? Neem contact op!

Heeft u een foto hokje nodig voor uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest, beurs of andere gelegenheid? Wij kunnen u helpen, dus neem contact met ons op!

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

 

 

Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

Printen 10 x 15 cm

 

Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

Social Media plaatsing

 

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.

Andrew Billings Authentic Jersey