Bedankkaartjes bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Op de grote dag wil je natuurlijk dat alles wordt vastgelegd, zodat jullie later als jullie oud en grijs zijn weer samen terug kunnen kijken op alle mooie herinneringen. Green screen events kan jullie daarmee helpen. En niet alleen kunnen wij helpen om mooie momenten vast te leggen, maar kunnen wij ook helpen om originele bedankkaartjes voor jullie bruiloft te maken.

Voorbeeld bruiloft fotohokje Green Screen Events

Bedankkaartjes bruiloft green screen fotografie

Bedank kaartjes voor je bruiloft bedenken is altijd heel lastig. Met een green screen is dit zo opgelost en zijn er hele originele bedank kaartjes te maken. Het is natuurlijk altijd leuk om alle gasten op de foto te laten gaan en met een green screen kunnen we de achtergrond speciaal naar jullie wensen aanpassen. Ook kunnen we een mooie tekst of boodschap aan de foto toevoegen en we kunnen zelfs een mooie foto van het bruidspaar toevoegen om het bedank kaartje helemaal af te maken. Wij kunnen de foto’s gelijk uitprinten en meegeven aan de gasten, maar de foto’s kunnen ook digitaal worden bewaard, zodat jullie ze na de bruiloft zelf kunnen versturen. Het is natuurlijk extra leuk om een persoonlijk bedank kaartje te maken voor al uw gasten!

Bedankkaartje Bruiloft foto booth

Een foto booth is natuurlijk ook een goede manier om een bedank kaartje voor jullie bruiloft te maken. Een fotobooth of fotohokje is altijd heel populair, iedereen vind het leuk om een paar gekke plaatjes te schieten! Als er ook nog attributen, zoals hoedjes en pruiken, bij komen kijken dan is het feest helemaal compleet. Dit zijn natuurlijk allemaal hele leuke en spontane foto’s van al uw gasten. Deze foto’s kunnen ook worden voorzien van een leuke tekst en kunnen dan als bedank kaartje worden meegegeven aan de gasten. Ook bij de foto booth is het mogelijk om de foto’s digitaal te bewaren en na de bruiloft op te sturen naar uw gasten. Deze leuke persoonlijke bedankkaartjes van jullie bruiloft zullen zeker voor lange tijd bewaard blijven!

 

Receptieboek bruiloft met green screen fotografie

Willen jullie een origineel receptieboek van jullie bruiloft? Dan is het leuk om een green screen fotografie te gebruiken voor uw receptieboek. Alle gasten kunnen een leuke foto maken en de achtergrond kan volledig worden aangepast aan de hand van jullie wensen. Dan kunnen de foto’s worden uitgeprint en dan kunnen jullie er een leuk receptieboek van maken. Jullie kunnen de foto’s door de gasten in een boek laten plakken en er nog een leuke tekst bij laten schrijven, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de foto’s van alle gasten ergens op te hangen. Op deze manier hebben jullie altijd een mooi aandenken aan deze speciale dag en aan alle mensen met wie jullie deze dag gedeeld hebben.

 

Bedankkaartjes huwelijk nodig? Neem contact met ons op!

Heeft u originele bedank kaartjes voor uw huwelijk nodig? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u helpen!

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.

Onze meest gekozen pakketten

Shoot & Go

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

 

 

Shoot & Print

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

Printen 10 x 15 cm

 

Shoot & Social

4 uur speeltijd

 

2 medewerkers

 

Alle foto’s digitaal

 

All-in prijs

 

Social Media plaatsing

 

Uiteraard optioneel: Extra uren, printen én social media, medewerkers etc.

Andrew Billings Authentic Jersey